Wildrik1.jpg

Wildrik

Wildrik Hartman is oprichter van Zwemperfekt en algemeen directeur van Zwemperfekt & Bowlingpoint. Wildrik heeft in 1992 het Cios afgerond, met specialisatie zwemmen, Watersporten (zeilen/surfen), Fitness, Spinning, Sportmanagement & Marketing. Heeft erkende diploma's zwemonderwijzer, Sauna & thermenbedrijf, Sportmassage, Soc.Hygiene, BHV, EHBO en reanimatie.

Geeft zwemles aan kinderen, volwassenen, snelcursus, baby/peuterzwemmen, aquafit en snorkelen.

Verder heeft hij passie voor ondernemen (een entrepreneur met durf), lekker koken, de zee, muziek, theater, kunst en design.

 
Jolanda.jpg

Jolanda

Jolanda is meer dan 25 jaar werkzaam geweest in de gezondheidszorg. Ze heeft als verzorgende in verschillende tehuizen en thuiszorg gewerkt.
Door haar kinderen die heel fanatiek aan het wedstrijdzwemmen waren bij de zwemvereniging  is Jolanda vrijwilligster bij die zwemvereniging geworden.
Ze wilde zich meer verdiepen in de zwemslagen. Om hier achter te komen kan je het beste bij het begin beginnen. En waar kan je dat beste leren? Inderdaad, bij zwemles.
Deze inspiratiebron werd al heel snel uitgebreid voor Jolanda en nam de mogelijkheid om de studie te gaan doen voor lesgever.  

Heeft erkende diploma’s Allround Zwembadmedewerker Lesgever Zwem-ABC niveau 3, Lifeguard,  EHBO en reanimatie.

Geeft zwemles aan kinderen, snelcursus en spoedcursus.

Verder heeft zij passie voor fotograferen, naar de bioscoop gaan, bezienswaardigheden bekijken in steden en lezen van een goede detectiveverhaal.

 
Roos1.jpg

Roos

Informatie volgt