Zwemperfekt

Zwemperfekt heet u van harte welkom op onze site.

Wij bieden in onze zwembaden in Breda en Terheijden voor zowel jong als oud diverse zwemactiviteiten. Van aquafit tot privézwemles. Maar wij richten ons voornamelijk op het “leren zwemmen”. Zwemmen is in ons kikkerlandje toch wel één van de eerste dingen die wij onze kinderen aanleren. Vaak is het zwemdiploma het eerste diploma dat uw kind haalt. De laatste jaren is er op het vlak van het leren zwemmen nogal wat veranderd. De inhoud van het leren zwemmen is aangepast aan de eisen van deze tijd. Kinderen worden immers al jong meegenomen naar zwembaden met glijbanen, wildwaterstromen en recreatieplassen waar gesurft, gezwommen en gevaren wordt. Dit vergt van de kinderen meer vaardigheden dan alleen het zwemmen van baantjes. De zwemopleiding van zwemperfekt voorziet daar in.

Zwemperfekt geeft onder auspiciën van de Nationale Raad Zwemdiploma’s zwemles volgens het ABC-zwemplan. Dit zwemplan zal samen met de deskundigheid van onze zweminstructeurs borg staan voor een pedagogisch verantwoorde manier waarop de kinderen in een optimaal tempo het zwemmen zullen aanleren.

Veel zwemplezier!

 

Jaarkalender 2016-2017

 

Headlines

  • Aqua Bootcamp: Op dinsdag 19 april start Zwemperfekt met een nieuwe groepsles, Aqua Bootcamp. Een pittige work out die in en rondom het zwembad plaats zal vinden. De les is voor dames en heren vanaf 16 jaar toegankelijk. Om iedereen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met deze les zullen de eerste 3 lessen (19 en 26 april en 3 mei) gratis zijn! Om deel te nemen aan de lessen kunt u zich aanmelden via onze agenda. Zien we je dan?
  • Vacature zwemonderwijzer: Wegens uitbreiding in onze zwemschool zoeken wij op korte termijn versterking voor ons Zwemteam. minimaal zwemleider A en/of Zwemleider B. Ervaring in zwemles geven aan kinderen in de leeftijd 4 t/m/ 12 jaar is. Leer meer

Meer headlines >>